Vstup aukce
Ke dni 29. 03. 2024
jste celkem darovali 35 598 Kč

Rodina Indrákových. Čtyři děti, láska, štěstí.

Poslechněte si jejich příběh.

Obracíme se na vás s prosbou o pomoc. Ne pro nás, ale pro rodinu Indrákových, kteří se nikoliv vlastní vinou dostali do velmi těžké životní etapy.

Manželé Indrákovi byli šťastní. Měli tři děti.

Pan Indrák se rozhodl založit si malou dopravní službu. Na leasing si pořídil nákladní vůz a rozjel se po světě. Jeho manželka mu dělala účetní, vyřizovala nové zakázky.

A dařilo se jim. Svět se hýbal v jejich prospěch. Dařilo se jim natolik, že si mohli začít pomýšlet na čtvrté dítě. Protože pro koho jiného by to vše dělali, než právě po své krásné a milované děti.

A pak přišel onen osudový den. Pan Indrák jel jako obyčejně s nákladem. Pak došlo k vážné nehodě. Podle policie i pojišťovny šlo jasně o vinu protijezdce. Ovšem, a tady nastaly potíže, protijezdec neměl povinné ručení. Pan Indrák se tedy musel, po dlouhé rekonvalescenci, obrátit na Českou kancelář pojistitelů. A ta začala dělat problémy. Ač měl pan Indrák zcela jasně nárok na náhradu škody jak na zdraví, tak i na majetku, dostal jen almužnu jako bolestné a poté záplavu vykonstruovaných výmluv. Česká kancelář pojistitelů, ač je tu od toho, aby řešila právě problémy s řidiči, kteří nehradili povinné ručení a způsobili nehodu, problém s nehodou pana Indráka nechce mít dále nic společného. Protijezdec byl již v době nehody v insolvenci.

Indrákovým se zhroutil svět. Jejich podnikání bylo v troskách. Zdravotní stav pana Indráka byl vážně ohrožen. S důsledky nehody se potýká doposud. V dohledné době musí podstoupit vážnou operaci plotýnky.

A ač to má od lékaře zakázáno, usedl pan Indrák opět za volant nákladního vozu a snaží se zajistit rodinu.

Ovšem za ty čtyři roky jim vznikly neuvěřitelné dluhy a sami se ocitli v insolvenci.

Pan Indrák nyní opět jezdí a snaží se splácet nekonečně rostoucí dluh. Hrozí jim exekuční zabavení domu. A rodina trpí. S vaší pomocí bychom chtěli pomoci rodině hradit běžné výdaje a pomoci jim s chodem domácnosti.

Indrákovi jsou nesmírně krásní a milí lidé. Své děti milují a chtěli jim pouze dát možnost žít životem lásky a spokojenosti. Indrákovi to sami nezvládnou. S námi všemi ano.

Rodinu můžete podpořit zakoupením svítilny nebo spinneru na http://charitativniaukce.cz/nadeje-pro-indrakovy/c-117/

Na výpis novinek