Charitativní aukce

Aukce číslo:540
Dní Hodin Minut Sekund
Do konce aukce zbývá
Tato kuchařská kniha plná barevných fotografií, vtipných ilustrací a napínavých komiksů je určena všem dětem, které se zajímají nejen o kuchařské umění, ale i o cestování, a chtěly by svým kamarádům, rodičům nebo prarodičům připravit zajímavé exotické pohoštění. Ještě než se však pustí do přípravy tradičních cizokrajných pokrmů, mohou si s naší knihou nejdříve vyzkoušet jídla méně náročná, zato však originální, hravá a hlavně chutná.

Recepty, které v knize naleznete, zahrnují jak pokrmy SLANÉ (chlebíčky, jednohubky, saláty, obložené mísy apod.), tak i SLADKOSTI (cukroví, poháry, zákusky apod.) a NÁPOJE (koktejly apod.). Provedení těchto známých pochutin vás však zaručeně překvapí! Už jste někdy jedli toasty ve tvaru indiánského týpí, pochutnávali si na sladkých polárních liškách nebo pili koktejl určený pro opravdové americké filmové hvězdy?

Jednotlivé recepty jsou navíc rozděleny do čtyř kapitol podle světových stran, takže se nemusíte bát, že by vám s naší knihou na některém z kontinentů došly nápady. Každá z kapitol je pak uvedena vtipným dvoustránkovým komiksem, v němž se znova potkáte s opičkou CHECHTIČKOU, prasátkem CHROCHTOU a mravenečníkem FRFŇOU. Tito tři zvířecí kamarádi vám budou při vaření radit, jak na to, a při přípravě každého z receptů vám přispěchají na pomoc s dobrou radou v podobě malého ZLEPŠOVÁKU.

V KNIZE NALEZNETE:

24 originálních receptů pro malé i velké kuchtíky